Nieuws


Terug naar overzicht

21-10-2019

"Eindelijk.... Vakantie!!"

Voor velen staat het er weer aan te komen. De vakantie tijd. Weg van huis, eventueel naar het buitenland. En ja, eindelijk ook voor mij. We slepen ons hele gezin inclusief onze huisdieren mee naar verre oorden. Kan dat zomaar? Jawel, maar met de nodige voorbereidingen. Kijk een tripje binnen Nederland vraagt weinig voorbereidingen. Bedenk alleen dat een huisdier in een warme auto snel serieuze problemen oplevert. Ieder jaar nog sterven er honden door het te lichtzinnig inschatten ervan. Van wat zon met de binnen temperatuur van een auto doet. Ook in Nederland. Maar verder ook natuurlijk in de warme streken van Europa. Verder is het goed te bedenken dat iets zuidelijker er ziektes onder honden heersen die vrij simpel overdraagbaar zijn naar uw hond of kat als deze meereist.
Goed is om te weten dat insecten daar de boosdoener zijn. Door dit goed te bestrijden op uw huisdier voorkomen we dat simpelweg teken en zandvliegen hun gang kunnen gaan.
Laat mij de oplossing op tijd brengen bij u thuis. En vergeet niet minstens 3 weken voor vertrek te vaccineren tegen hondsdolheid (rabiës). Dan is het voor uw hond prima voor elkaar. En kan het genieten beginnen onder een welverdiend zonnetje.Terug naar overzicht