Nieuws


Terug naar overzicht

23-10-2019

"Hond in de mode..."

Birkenstock, Uggs, Nike of Adidas zijn is in dit geval schoeisel dat, meestal omdat een bekend mode model ze draagt, ineens zo speciaal is. Zodat iedereen ze wil kopen en dragen. Bijna ongeacht de prijs; mode!
Zo ook de merken rage met kleding en tassen. Zonder die Michael Kors, Louise Futton of Chanel hoor je er gewoon niet bij. Enkele honderden euro’s of meer word er zo voor neergelegd. En grappig genoeg betalen we ook nog graag (maar wat minder) voor een Chinese imitatie. Ook dan dragen we mode, en horen we erbij.
Gelukkig gaat het slechts bij (imitatie) mode artikelen over.......dingen.
Maar nu de dagelijkse realiteit over onze levende have.
De ouderen onder ons kennen Lassie nog zeker. Deze Schotse collie was destijds wekelijks op tv en destijds wilde iedereen dus een Collie.
Walt Disney kwam met de 1001 dalmatiërs en dus werden deze destijds gretig verkocht.
Barac Obama had een labradoedel en dus zijn deze nu zeer populair. Paris Hilton kwam met de chihuahua. En nu heeft Barbie een pomeriaan aangeschaft. Dus ja deze modetrend eist dus dat je zo’n mini mini hondje moet hebben.
Waar het ook vandaan moet komen, wat het ook moet kosten, met niet kloppende paspoorten, niet kloppende vaccinaties en alle risico op afwijkingen en ziektes opgelopen tijdens illegale transporten vanuit Rusland.
Het is van alle tijden. We zien iets en moeten het hebben.
Niet op karakter en gedrag. Puur op uiterlijk en om erbij te horen. Pomeriaan wordt Chanel tas!Terug naar overzicht