30 berichten op 3 pagina's
Anneke van Kuik
14-06-17 17:01:51
Vandaag 14 juni 2017 is onze lieve teckel Saar, van bijna 14 jaar geholpen aan haar gebitje. Vanmorgen kwam Mark haar ophalen, zij kreeg hier al haar slaapprikje en is daarna door hem meegenomen naar de praktijk en om 12.00 uur werd zij weer door Mark thuisgebracht. Wat een lieve dierenarts is hij en hoe relaxed is alles verlopen. Mark is echt een aanrader. In één woord: fantastisch!!
Joke Klene
21-04-17 12:25:57
Zojuist voor het eerst Mark op huisbezoek gehad voor de jaarlijkse prik en controle van mijn jonge kater. Wat een goed idee van hem om het in deze toch onpersoonlijke tijd mogelijk te maken dat zorg om en voor dieren weer op menselijke en toch deskundige wijze kan. Voor mij als fors minder mobiel mens een uitkomst en zeer gewaardeerd. Het onderzoek was degelijk, plezierig en de adviezen/uitleg goed in een plezierig ontspannen sfeer.

Mark, bedankt!
Kerssens
30-03-17 00:53:22
Beste Mark,

Vanaf het moment dat je was geweest om ons oude (16 jaar) Beageltje te bekijken is ze weer gaan eten. Je hebt op de één of andere manier een wonder verricht (zoals altijd). Ze drinkt ook weer meer. Ze is wat fitter en weer super gefocust op eten. Ze heeft één slechte dag gehad. Veel spugen en diarree. Alle spieren weer op slot. We hebben haar op de bank getild en onder haar deken gelegd. De volgende dag was het weer goed, tenminste voor haar doen dan. We hebben voor de bank een opstap voor haar gemaakt waar ze dankbaar gebruik van maakt. Als we "straatje" zeggen staat ze al enthousiast voor de deur. Toch zien we wel dat ze achteruit gaat. Maar voorlopig gaat het goed genoeg. Ik hou je op de hoogte.
Dank voor de super zorg tot nu toe.
Marrie van het Hoge
21-03-17 09:04:17
Bedankt Mark voor alle tijd en zorg die je aan Mohawk de kater van 9 jaar hebt besteed. Gelukkig is alles weer goed gekomen met Mohawk met alle tijd en zorg die we aan hem besteed hebben en met de verschillende medicatie en injecties die je hem moest geven. De eerste dagen waren best spannend omdat hij nergens op reageerde, maar uiteindelijk na een paar dagen sloegen de injecties en medicatie aan. Gelukkig hadden we dagelijks een paar keer contact, helemaal top!
Ik vind het reuze makkelijk dat thuisdierenarts Mark langs komt, geen stress meer met katten in een mandje en wachten in een wachtkamer. Nu zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving en veel relaxter.
claire troost
06-03-17 20:55:35
Bedankt Mark voor je zorg en betrokkenheid!
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze poes Otje. Ze was 18 jaar en liep ineens mank. Mark kwam haar halen en maakte foto's. Ze bleek zware artrose te hebben. Met een speciaal dieet en pijnstillers heeft Mark geprobeerd haar erbovenop te helpen door haar weer te laten bewegen. Maar het wilde niet. Toen ik me zorgen maakte kwam hij kijken naar de voortgang. Tot we uiteindelijk toch moesten beslissen dat de pijn niet opwoog tegen het beperkte plezier dat ze nog kon hebben. We hebben haar hier thuis laten inslapen, wat zowel voor Otje als voor ons heel rustig was. Niks geen gesleep en angst in haar laatste uren.

Wij kunnen ons geen fijnere dierenarts wensen. En mocht er een nieuwe poes komen (ooit) dan is de dierenarts alvast gekozen. Uiteindelijk wil je toch gewoon het beste voor je beest.
Ing Steenbeek
04-03-17 13:57:42
Mark kennen we al heel wat jaartjes. Moest oa onze geliefde bullmastiff Roxy (ruim 10 jaar geleden) in laten slapen. Fijn was dat dat bij ons thuis kon.
Ook onze kat Dikkie Dik was tot zijn 18e een patiënt in de praktijk van Mark.
In deze praktijk vroegen wij altijd naar hem (eerlijk is eerlijk of dierenarts Monique) en ondanks wij ook tevreden zijn met de praktijk zijn we direct voor de thuisdierenarts Mark gegaan. Zoveel vakmanschap en dus vertrouwen in deze dierenarts.
Je kunt nu zelfs je vraag even stellen via een whatsapp en daar maken we dan wel of geen afspraak op.
Super! Dus zoek jij een fijne, betrokken dierenarts die ook nog altijd bij jou thuiskomt zeg ik doen!
Succes Mark met deze bijzondere aan huis praktijk!
wim en ans idzenga
22-02-17 14:27:33
mark , wat een goeie beslissing van je om thuisdierenarts te worden, voor jezelf maar ook voor ons. je kent m misschien nog wel x de jackrussell die een paar jaar geleden zijn achterpoten had bezeerd en is toen geopereerd..
inmiddels van de zomer 16 jaar en hij is een oud baasje met al zijn kwalen het kaarsje gaat langzaam uit hopelijk blijft hij nog even bij ons, als t zover komt we hebben je 06 nr suc6 met alles wat je doet en nog gaat doen, gr wim en ans.
Wil van Laar
20-02-17 12:47:53
Wat een geweldig idee "thuisdierenarts", je was voorheen ook al onze dierenarts en we zijn en waren altijd dik tevreden. Nu is het nog fijner onze eigen vertrouwde dierenarts komt gewoon thuis, geen gedonder in een wachtkamer met andere honden en geen nerveuze hond ! 25 januari jl. is onze hond Layka gesteriliseerd en alles is perfect verlopen en zeer goed geregeld. Groetjes Fam. van Laar en Layka !
Rosita Jabroer-Aroma
30-01-17 09:23:18
Maandag 16 januari had ik voor de eerste keer een afspraak met
Mark. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Mijn hond is nl. panisch bij een praktijkruimte.
Dus een hele goede oplossing en vertrouwd.
Martin van der Plas
02-01-17 22:02:43
Vandaag bezoek gehad van deze Top Dierenarts.
Erg fijn dat je niet in een wachtkamer vol met andere dieren hoeft zitten wachten.
Wat ook erg prettig is, is dat je een uitgebreide uitleg krijgt, zodat je ook snapt waarom er voor welke behandeling wordt gekozen.
Veel dierenartsen melden alleen wat er aan de hand is en wat ze er aan gaan doen.
Mark heeft ook duidelijk het hoe en waarom uitgelegd en neemt rustig de tijd.
Kortom, alleen maar voordelen in mijn optiek.
Tonen: 5  10   20