30 berichten op 2 pagina's
Kim Roussou
26-12-16 11:16:40
Beste Mark,
Wat waren wij blij met je afgelopen zaterdag. Zo betrokken en lief voor onze Mickey en voor ons. En wat fijn dat de mogelijkheid er nu is dat het thuis kan. Ondanks de verdrietige afloop zijn we je erg dankbaar. We zullen je zeker aanraden bij andere huisdiereigenaren!
Groetjes fam. Roussou
Mandy Molenaar
23-12-16 20:38:03
Vandaag 2 keer een bezoek gehad van thuisdierenarts Mark. Zoveel prettiger een huisbezoek, mijn honden komen niet graag bij de dierenarts maar ze waren thuis helemaal relaxed toen Mark langs kwam.
Ook mijn konijn heeft hij nagekeken omdat hij slechter ging eten, na onderzoek bleek zijn kies door te groeien tegen zijn tong aan, door snel handelen/behandeling onder narcose heeft mijn kleine Puck het gered en eet weer!
Fijn dat je het werk weer hebt opgepakt, je bent een top dierenarts!
Melanie Lemmerman
10-12-16 14:00:45
Wat een goed idee !!
als er iets met onze cc XAVI is weet ik je weer te vinden
Je bent gewoon de beste dierenarts en ik ben blij dat je er weer bent
Gr mel
Judith Van Rij
15-11-16 23:13:51
Mark ! Heel veel succes met de praktijk en heel erg bedankt dat je er voor ons was zondag !! Groetjes Judith
Angela Belfor
09-11-16 22:22:30
Super professionel en denkt ook aan de mens achter de dier, een aanwinst voor purmerend
Tiny enBert Vlaanderen
09-11-16 22:04:07
Mark wat geweldig dat je nu deze weg als thuisdierenarts bent ingeslagen,weet zeker dat heel veel mensen en diertjes hier blij mee zijn.Mark is een dierenarts die heel begaand met dieren is maar ook niet onbelangrijk heel begaand met de mens achter de dieren, altijd heel meelevend en geïnteresseerd. Toppie dus
Cathy Van Mourik
09-11-16 11:00:42
Wat een super ervaring was dit. Mijn poes Shandy is erg bang voor mensen en kinderen en het was ook altijd drama om haar mee te moeten nemen naar de dierenarts. Zag er dus als een berg tegenop toen ik bij haar wondjes opmerkte. En toen zag ik op fb zijn pagina voorbij komen. Pb gestuurd volgende ochtend even bellen en nog diezelfde ochtend was hij bij me. Shandy uiteraard die voelde de bui al hangen maar we hadden haar snel te pakken, hij heeft haar nagekeken prikje gegeven en hoppa. Na nog geen half toen hij weg was kwam ze al weer lekker bij me zitten terwijl ze normaal zeker een week lang angstig is als ik haar naar de dierenarts bracht. Ik weet zeker dat als er weer wat is ik meteen Mark weer zal bellen! Het gaat overigens weer helemaal goed met Shandy de wondjes zijn geheeld kale plekken zijn weg en haar vachtje begint weer te glimmen ?
Sylvia Bosma
09-11-16 07:16:49
Mark vond ik altijd al een fijne dierenarts, dus hoe fijn is het nu dat hij in alle rust bij je dieren thuis komt. Een van mijn konijnen werdt aanzienlijk mager in korte tijd, ze was gelukkig nog wel levendig en at ook nog steeds. Mark gebeld en hij heeft haar nagekeken, bleken er door scheef gebruik van de kaak toch scherpe randen te zitten oo haar kiezen. Dit bijvijlen kon alleen onder een roesje dus heeft mark haar meegenomen naar zijn praktijkruimte. Al snel belde hij dat het goed verlopen was en het konijn alweer levendig. 3 uur later was konijn weer thuis. Prima service en ook voor mijn andere dieren bel ik Mark de volgende keer!
Amanda
08-11-16 22:53:49
De beste dierenarts van Purmerend!
Zonder stress, omdat mijn dierenarts gewoon fijn thuis langskomt.
Anne Jansen
08-11-16 22:34:43
Hele goede ervaring gehad met Mark Kreutzelman van, "Thuis Dierenarts Mark"
Super fijn dat Mark gewoon thuis kan komen om mijn kat te onderzoeken en beter te maken.
Nooit meer stress om mijn lieve kat in een kooi te doen en helemaal mee te zeulen naar de Dierenarts.
Geen stress voor mij en mijn kat.
Top dierenarts!
Tonen: 5  10   20