30 berichten op 6 pagina's
Linda Scholten
21-04-18 13:17:41
Ik vind Mark zoiezo een goede dierenarts die niet zomaar wil verdienen of van alles wil aansmeren, Hij denkt logisch en niet te moeilijk na waardoor veel dingen vaak weer heel goed te verklaren zijn.
Deze man heeft zich vandaag bij mij zoiezo bewezen wat hem onderscheid van de rest.
Hij kwam spontaan even langs bij mijn paardje uit zich zelf om mijn medicijnen langs te brengen. Hij zou ze per post versturen,maar hoe een goede service is dit! (Woon namelijk best een stukje verder)waar je niet perongeluk even langs komt.
Dit waardeer ik enorm Mark! Bij mij kan je niet meer stuk :-)
Henny Punt
05-03-18 21:07:13
Voor het eerst kennis gemaakt met Mark nadat hij langs kwam om mijn zieke kat van een blaasontsteking af te helpen. Een prima oplossing om de arts thuis te laten komen. Heerlijk om geen nerveuze kat in een kattenmand te moeten stoppen en geen lange wachttijd in de wachtkamer. En heel belangrijk: een vriendelijke en deskundige dierenarts!hans en ria tijmes
18-12-17 11:27:31
Op 15 dec hebben wij afscheid genomen van onze 17 jarige poes minous, op een rustige manier heeft Mark ons uitleg gegeven wat hij ging doen.Mark hartelijk dank er was geen stress bij minous en bij ons, wij hebben minous die middag op zijn kussen bij het raam gelegen en tegen de avond in onze tuin begraven.nogmaals hartelijk bedankt Mark.
Marlene Visscher
16-11-17 08:44:01
Gewoon ideaal ! Onze kater vindt het verschrikkelijk in de auto, wordt wild, gaat hijgen, en verwond zichzelf.....
Dierenarts Mark komt aan huis, geen stress meer......!
Wilma Koerts
25-09-17 18:23:45
Onze twee poezen Daan en Dirkje van 1 jaar, hebben hun jaarlijkse inenting, thuis in hun eigen omgeving gehad.
Ze vonden het niet leuk, maar........ uiteraard had het helemaal niet leuk geweest, als ze ook nog uit hun huis, , in een mandje, in de auto, en misschien nog wel een uur in een wachtkamer hadden moeten stressen.

Mark werkt heel rustig, en toen ze eenmaal ingeent, en nagekeken waren, gedroegen ze zich weer alsof er niets gebeurd was.
Tonen: 5  10   20