47 berichten op 3 pagina's
Petra van der Poel
23-03-23 11:58:56
In de voorjaars vakantie kwam mark langs voor poes daisy die later bleek, een blaasontsteking had. Medicijn gekregen en gelukkig ging dat goed. Mark is goed en betrouwbaar..... ik kan me geen betere dierenarts wensen, en heel fijn dat ie thuis komt.
Tiny Volkers
11-01-22 23:10:29
Mark is een betrouwbare dierenarts die staat voor dier en mens achter het dier, het fijne is dat hij altijd bereikbaar is via SMS, whatsapp en email, dus ALTIJD bereikbaar.
Wij hebben hier zelf ook al meerder maal ervaring mee gehad
Petra Prenger
27-10-21 19:29:20
Mark is een lieve en een goede dierenarts heeft een hart voor dieren maar ook voor de baas wij zijn al jaren bij mark al onze twee labradors heeft Mark gehad in april is onze spykie ziek geworden Mark heeft ons zo goed bij gestaan onze spykie is zo op een andere dag overleden nu sinds 3 weken toch weer een labrador pup gekocht gelijk Mark geapt en kwam gelijk ik raad iedereen aan om bij Mark te gaan 👍👍👍👍
José Corbey
05-08-21 14:11:34
Thuisdierenarts Mark Kreutzelman heeft onze hond Scooby van 12 jaar wat hulp gegeven met de aanvang van de laatste reis naar de Regenboogbrug (22-07-2021). Scooby is vredig gegaan zonder mentale of fysieke onrust. Alles ging rustig en vloeiend. Mark houdt rekening met de begeleider, maar handelt in het belang van het (huis)dier, is daardoor mijn ervaring. Dank je wel, Mark!
Cocky Rademaker
08-07-21 14:47:28
Wij zijn heel blij dat Mark onze dierenarts is voor poes Teuntje. Niet dat zij er zo blij mee is maar daar is ze poes voor.
Een betere dierenarts is hier in Purmerend en omgeving niet te vinden.
Margot Brouwer
15-04-21 11:13:32
Heel fijn dat Mark bij je thuis komt. Geen gesleep met je zieke dier. Daarbuiten is het ook nog eens een goede dierenarts, geen poespas, duidelijke taal en adequate oplossingen!
Mark, bedankt dat je er bent!
Edwin van der Hooft
22-02-21 16:26:25
Wij zijn heel blij dat we uiteindelijk met Jake naar jou toe zijn gegaan
Je wist gelijk wat er aan de hand was met zijn achterpootje
Nu nog even revalideren en dan komt het helemaal goed met hem
Je bent zoals al meerdere op de site gemeld hebben een topper
Resi Bolleman - Haas
10-02-21 19:33:59
We hebben twee van onze kinderen moeten laten inslapen. Wat al heel erg pijnlijk is maar dierenarts Mark maakte er een hele mooie afsluiting van heerlijk met ze op schoot knuffelen en huilen. Het was zo fijn dat je de jaren samen met de honden in hun huiselijke omgeving kon afsluiten. In een woord een geweldige dieren arts met een luisterend oor en begrip voor situaties. Dierenarts MARK erg bedankt💋
Jose Hilster
21-01-21 19:37:42
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mark. Onze boxer pup had hersenvliesontsteking . Mark heeft het en geconstateerd en haar ervan afgeholpen. We konden steeds weer een beroep op hem doen. Top dierenarts.
Marieke Marieke van Noord
15-01-21 19:40:54
Onze hond van 17 is thuis rustig ingeslapen onder begeleiding van de thuisdierenarts.
In hoe verre dit vreselijk verdrietig moment mooi kon gaan, is het mooi gegaan.
Erg fijn dat de dierenarts aan huis komt, alle tijd neemt welke nodig is en zeer geduldig is.
Femke Kramer
11-01-21 18:46:11
Vanmiddag onze bijna 13 jarige Hazel in laten slapen door Mark. Heel verdrietig maar blij zoals het gegaan is. In alle rust in haar vertrouwde omgeving. Niet met haar hoeven slepen naar een onpersoonlijke ruimte van een praktijk.
Bedankt Mark
Tamara jacobs schalkx
06-01-21 22:04:51
Vandaag onze lieve hond laten vaccineren en jaarlijkse check gehad zo tevreden lieve en geduldige dierenarts en onze eddy hoefde niet zenuwachtig de auto in.kortom een super goede ervaring.
Wij bevelen het iedereen aan!!
Carolien Andreoli
12-12-20 12:05:45
Gister 11 december onze kat Binkie in laten slapen door dierenarts Mark
Wat een rust straalt er van deze dierenarts uit zeg .
Nam uitgebreid de tijd en uitleg wat er ging gebeuren en voor ons was dat ook heel fijn en rustig om te zien .
Wat een fijne dierenarts zeg en gewoon lekker is Binkie in z,n eigen omgeving ingeslapen .Het maakte het voor ons rustiger om dit mee te maken en gaf ons ook de tijd om afscheid te nemen
Dank je wel Mark
Bea Smit
11-12-20 20:12:46
Wat is het een fantastische formule. De dierenarts thuis! Wij hebben een pup/puber Australian shepard sinds 4 maanden. Een prachtige lieve hond met een geweldig karakter. Ik zag er verschrikkelijk tegenop om dit beestje mee te moeten slepen naar een wachtkamer vol met zenuwachtige/bange dieren. Hij mankeert nog niets, maar moet natuurlijk gewoon zijn vaccinaties e.d. krijgen. Nu komt Mark gewoon langs en de hond vindt hem geweldig. Lekker rennen in de tuin even aaien, snel een paar prikjes en weer door. Dit scheelt zoveel stress voor ons beestje!! Ik wil nooit meer iets anders! Dank!
Renée van Meenen
28-05-20 19:46:20
Dierenarts Mark is vanmiddag langs gekomen om onze oude kater van 20 jaar in te laten slapen. Heel serieus, met duidelijke uitleg voor ons en onze zoons heeft hij onze Binkie geholpen. Het ging ontspannen en snel, nadat hij zeker wist dat Binkie nooit meer wakker zou worden is hij vertrokken om ons samen verdrietig te laten zijn. Als we ooit weer een dier nemen willen we alleen nog maar dierenarts Mark, wat een fijne begeleiding! Dankjewel Mark!!!
Corinne Beckers-Blokdijk
24-04-20 13:13:27
Een dierenarts is een van de personen / beroepen waarvan je hoopt dat je ze in je leven zo weing mogelijk nodig hebt ... Maar als je ze nodig hebt, dan is een dierenarts als Mark wel heel erg prettig. Hij toont begrip en compassie en was bereid om ook in deze vreemde tijden aan huis te komen om ons hondje Sofie in te laten slapen (haar afgeven bij een DA en zelf vanwege Corona niet naar binnen kunnen, was voor ons niet bespreekbaar!). Sofie was bijna 16 1/2 jaar oud en wij wilden haar goed, rustig en liefdevol over de regenboogbrug begeleiden. Mark heeft dat uitstekend begrepen en Sofie en ons ook netjes, rustig en vooral begripvol begeleid. Wij missen haar erg, maar het feit dat ze zo rustig is ingeslapen verzacht de pijn enigszins.
Petra Prenger
11-03-20 11:42:44
Mark is een super dierenarts
Heel lief ik raad hem aan ieder dieren vriend aan een topper
Winifred Smit
04-08-19 22:25:49
Mijn oude hond van bijna 14 jaar is fantastisch geholpen door dierenarts Mark Kreutzelman. Mijn hond is bijzonder vriendelijk en sociaal; behalve als een dierenarts hem wil onderzoeken. Dan hapt en gromt hij als een bezetene! Mark gaat daar kundig en relaxed mee om en laat zich totaal niet afschrikken. Na onderzoek bleek dat het gebit van mijn hond een opknapbeurt nodig had. Onder narcose moest er een kies getrokken
worden. Stressvol voor mijn hond en ook voor mij. Gelukkig is het allemaal zeer voorspoedig gegaan en mocht ik vrijwel direct naar de kliniek komen. Mark is iemand die snapt hoe belangrijk het is voor jouw dier dat hij zijn baasje ziet als hij bijkomt uit de narcose. Ook de nazorg van Mark is geweldig. Welke dierenarts stuurt na een ingreep een berichtje om te vragen hoe het gaat? Mark doet dit en vindt het ook nog eens de normaalste zaak van de wereld. Met zijn duidelijke adviezen (ook 's avonds) ging het gelijk een stuk beter met mijn hond.
Kortom: ik ben superblij met dierenarts Mark Kreutzelman!
eva Westra
06-10-18 18:23:49
Mijn hond van 13 1/2 leek vandaag weer een hersenbloeding te hebben, eigen dierenarts in Landsmeer gebeld, waren niet in staat en bereid om te komen(hij kon niet meer lopen) uitbesteed aan dierenarts in Zwanenburg. Wilde ook niet komen, gaf me een nummer van de rijdende dierenarts, antwoordapparaat: werkt alleen maar van ma t/m vrijdag. ik was ten einde raad. Dierenambulance Purmerend gaf me het nummer van Mark en hij wilde na enig vragen wel komen. Ik prijs hem dus de hemel in. Dat is dierenliefde. De rest wil alleen maar de kassa horen rinkelen.
Mike Mike van Winsen
30-07-18 07:04:32
Sympathiek, begaan, mijn poes is blij en ik ook ! "Een beller gaat sneller........", wat heet..., zoef en Mark is er !! Dank je wel Mark, helemaal top !
Tonen: 5  10   20