43 berichten op 9 pagina's
Marieke Marieke van Noord
15-01-21 19:40:54
Onze hond van 17 is thuis rustig ingeslapen onder begeleiding van de thuisdierenarts.
In hoe verre dit vreselijk verdrietig moment mooi kon gaan, is het mooi gegaan.
Erg fijn dat de dierenarts aan huis komt, alle tijd neemt welke nodig is en zeer geduldig is.
Femke Kramer
11-01-21 18:46:11
Vanmiddag onze bijna 13 jarige Hazel in laten slapen door Mark. Heel verdrietig maar blij zoals het gegaan is. In alle rust in haar vertrouwde omgeving. Niet met haar hoeven slepen naar een onpersoonlijke ruimte van een praktijk.
Bedankt Mark
Tamara jacobs schalkx
06-01-21 22:04:51
Vandaag onze lieve hond laten vaccineren en jaarlijkse check gehad zo tevreden lieve en geduldige dierenarts en onze eddy hoefde niet zenuwachtig de auto in.kortom een super goede ervaring.
Wij bevelen het iedereen aan!!
Carolien Andreoli
12-12-20 12:05:45
Gister 11 december onze kat Binkie in laten slapen door dierenarts Mark
Wat een rust straalt er van deze dierenarts uit zeg .
Nam uitgebreid de tijd en uitleg wat er ging gebeuren en voor ons was dat ook heel fijn en rustig om te zien .
Wat een fijne dierenarts zeg en gewoon lekker is Binkie in z,n eigen omgeving ingeslapen .Het maakte het voor ons rustiger om dit mee te maken en gaf ons ook de tijd om afscheid te nemen
Dank je wel Mark
Bea Smit
11-12-20 20:12:46
Wat is het een fantastische formule. De dierenarts thuis! Wij hebben een pup/puber Australian shepard sinds 4 maanden. Een prachtige lieve hond met een geweldig karakter. Ik zag er verschrikkelijk tegenop om dit beestje mee te moeten slepen naar een wachtkamer vol met zenuwachtige/bange dieren. Hij mankeert nog niets, maar moet natuurlijk gewoon zijn vaccinaties e.d. krijgen. Nu komt Mark gewoon langs en de hond vindt hem geweldig. Lekker rennen in de tuin even aaien, snel een paar prikjes en weer door. Dit scheelt zoveel stress voor ons beestje!! Ik wil nooit meer iets anders! Dank!
Tonen: 5  10   20