45 berichten op 9 pagina's
Carolien Andreoli
12-12-20 12:05:45
Gister 11 december onze kat Binkie in laten slapen door dierenarts Mark
Wat een rust straalt er van deze dierenarts uit zeg .
Nam uitgebreid de tijd en uitleg wat er ging gebeuren en voor ons was dat ook heel fijn en rustig om te zien .
Wat een fijne dierenarts zeg en gewoon lekker is Binkie in z,n eigen omgeving ingeslapen .Het maakte het voor ons rustiger om dit mee te maken en gaf ons ook de tijd om afscheid te nemen
Dank je wel Mark
Bea Smit
11-12-20 20:12:46
Wat is het een fantastische formule. De dierenarts thuis! Wij hebben een pup/puber Australian shepard sinds 4 maanden. Een prachtige lieve hond met een geweldig karakter. Ik zag er verschrikkelijk tegenop om dit beestje mee te moeten slepen naar een wachtkamer vol met zenuwachtige/bange dieren. Hij mankeert nog niets, maar moet natuurlijk gewoon zijn vaccinaties e.d. krijgen. Nu komt Mark gewoon langs en de hond vindt hem geweldig. Lekker rennen in de tuin even aaien, snel een paar prikjes en weer door. Dit scheelt zoveel stress voor ons beestje!! Ik wil nooit meer iets anders! Dank!
Renée van Meenen
28-05-20 19:46:20
Dierenarts Mark is vanmiddag langs gekomen om onze oude kater van 20 jaar in te laten slapen. Heel serieus, met duidelijke uitleg voor ons en onze zoons heeft hij onze Binkie geholpen. Het ging ontspannen en snel, nadat hij zeker wist dat Binkie nooit meer wakker zou worden is hij vertrokken om ons samen verdrietig te laten zijn. Als we ooit weer een dier nemen willen we alleen nog maar dierenarts Mark, wat een fijne begeleiding! Dankjewel Mark!!!
Corinne Beckers-Blokdijk
24-04-20 13:13:27
Een dierenarts is een van de personen / beroepen waarvan je hoopt dat je ze in je leven zo weing mogelijk nodig hebt ... Maar als je ze nodig hebt, dan is een dierenarts als Mark wel heel erg prettig. Hij toont begrip en compassie en was bereid om ook in deze vreemde tijden aan huis te komen om ons hondje Sofie in te laten slapen (haar afgeven bij een DA en zelf vanwege Corona niet naar binnen kunnen, was voor ons niet bespreekbaar!). Sofie was bijna 16 1/2 jaar oud en wij wilden haar goed, rustig en liefdevol over de regenboogbrug begeleiden. Mark heeft dat uitstekend begrepen en Sofie en ons ook netjes, rustig en vooral begripvol begeleid. Wij missen haar erg, maar het feit dat ze zo rustig is ingeslapen verzacht de pijn enigszins.
Petra Prenger
11-03-20 11:42:44
Mark is een super dierenarts
Heel lief ik raad hem aan ieder dieren vriend aan een topper
Tonen: 5  10   20