33 berichten op 2 pagina's
Renée van Meenen
28-05-20 19:46:20
Dierenarts Mark is vanmiddag langs gekomen om onze oude kater van 20 jaar in te laten slapen. Heel serieus, met duidelijke uitleg voor ons en onze zoons heeft hij onze Binkie geholpen. Het ging ontspannen en snel, nadat hij zeker wist dat Binkie nooit meer wakker zou worden is hij vertrokken om ons samen verdrietig te laten zijn. Als we ooit weer een dier nemen willen we alleen nog maar dierenarts Mark, wat een fijne begeleiding! Dankjewel Mark!!!
Corinne Beckers-Blokdijk
24-04-20 13:13:27
Een dierenarts is een van de personen / beroepen waarvan je hoopt dat je ze in je leven zo weing mogelijk nodig hebt ... Maar als je ze nodig hebt, dan is een dierenarts als Mark wel heel erg prettig. Hij toont begrip en compassie en was bereid om ook in deze vreemde tijden aan huis te komen om ons hondje Sofie in te laten slapen (haar afgeven bij een DA en zelf vanwege Corona niet naar binnen kunnen, was voor ons niet bespreekbaar!). Sofie was bijna 16 1/2 jaar oud en wij wilden haar goed, rustig en liefdevol over de regenboogbrug begeleiden. Mark heeft dat uitstekend begrepen en Sofie en ons ook netjes, rustig en vooral begripvol begeleid. Wij missen haar erg, maar het feit dat ze zo rustig is ingeslapen verzacht de pijn enigszins.
Petra Prenger
11-03-20 11:42:44
Mark is een super dierenarts
Heel lief ik raad hem aan ieder dieren vriend aan een topper
Winifred Smit
04-08-19 22:25:49
Mijn oude hond van bijna 14 jaar is fantastisch geholpen door dierenarts Mark Kreutzelman. Mijn hond is bijzonder vriendelijk en sociaal; behalve als een dierenarts hem wil onderzoeken. Dan hapt en gromt hij als een bezetene! Mark gaat daar kundig en relaxed mee om en laat zich totaal niet afschrikken. Na onderzoek bleek dat het gebit van mijn hond een opknapbeurt nodig had. Onder narcose moest er een kies getrokken
worden. Stressvol voor mijn hond en ook voor mij. Gelukkig is het allemaal zeer voorspoedig gegaan en mocht ik vrijwel direct naar de kliniek komen. Mark is iemand die snapt hoe belangrijk het is voor jouw dier dat hij zijn baasje ziet als hij bijkomt uit de narcose. Ook de nazorg van Mark is geweldig. Welke dierenarts stuurt na een ingreep een berichtje om te vragen hoe het gaat? Mark doet dit en vindt het ook nog eens de normaalste zaak van de wereld. Met zijn duidelijke adviezen (ook 's avonds) ging het gelijk een stuk beter met mijn hond.
Kortom: ik ben superblij met dierenarts Mark Kreutzelman!
eva Westra
06-10-18 18:23:49
Mijn hond van 13 1/2 leek vandaag weer een hersenbloeding te hebben, eigen dierenarts in Landsmeer gebeld, waren niet in staat en bereid om te komen(hij kon niet meer lopen) uitbesteed aan dierenarts in Zwanenburg. Wilde ook niet komen, gaf me een nummer van de rijdende dierenarts, antwoordapparaat: werkt alleen maar van ma t/m vrijdag. ik was ten einde raad. Dierenambulance Purmerend gaf me het nummer van Mark en hij wilde na enig vragen wel komen. Ik prijs hem dus de hemel in. Dat is dierenliefde. De rest wil alleen maar de kassa horen rinkelen.
Mike Mike van Winsen
30-07-18 07:04:32
Sympathiek, begaan, mijn poes is blij en ik ook ! "Een beller gaat sneller........", wat heet..., zoef en Mark is er !! Dank je wel Mark, helemaal top !
Wendy Barends
15-06-18 15:10:23
Vanmorgen geschrokken van bloed in de urine van mijn hond. Via een goede vriendin bij Mark terecht gekomen, en hij was binnen een paar uur bij mij thuis om mijn lieve Staff te behandelen aan een blaasontsteking. Super hoe snel hij er was om te helpen... Mijn dank is groot, ook namens Rocky bedankt !!
hans en ria tijmes
02-05-18 13:20:49
Wij willen Mark hartelijk danken op de wijze waarop hij onze kat spyki heeft laten inslapen, zo rustig ging onze 17 jarige spyki.Wij hebben spyki naast minous begraven .Ze hebben ons 17 jaar lang veel plezier en liefde gegeven en het is heel stil in huis.Mark nogmaals dank je wel.
Linda Scholten
21-04-18 13:17:41
Ik vind Mark zoiezo een goede dierenarts die niet zomaar wil verdienen of van alles wil aansmeren, Hij denkt logisch en niet te moeilijk na waardoor veel dingen vaak weer heel goed te verklaren zijn.
Deze man heeft zich vandaag bij mij zoiezo bewezen wat hem onderscheid van de rest.
Hij kwam spontaan even langs bij mijn paardje uit zich zelf om mijn medicijnen langs te brengen. Hij zou ze per post versturen,maar hoe een goede service is dit! (Woon namelijk best een stukje verder)waar je niet perongeluk even langs komt.
Dit waardeer ik enorm Mark! Bij mij kan je niet meer stuk :-)
Henny Punt
05-03-18 21:07:13
Voor het eerst kennis gemaakt met Mark nadat hij langs kwam om mijn zieke kat van een blaasontsteking af te helpen. Een prima oplossing om de arts thuis te laten komen. Heerlijk om geen nerveuze kat in een kattenmand te moeten stoppen en geen lange wachttijd in de wachtkamer. En heel belangrijk: een vriendelijke en deskundige dierenarts!hans en ria tijmes
18-12-17 11:27:31
Op 15 dec hebben wij afscheid genomen van onze 17 jarige poes minous, op een rustige manier heeft Mark ons uitleg gegeven wat hij ging doen.Mark hartelijk dank er was geen stress bij minous en bij ons, wij hebben minous die middag op zijn kussen bij het raam gelegen en tegen de avond in onze tuin begraven.nogmaals hartelijk bedankt Mark.
Marlene Visscher
16-11-17 08:44:01
Gewoon ideaal ! Onze kater vindt het verschrikkelijk in de auto, wordt wild, gaat hijgen, en verwond zichzelf.....
Dierenarts Mark komt aan huis, geen stress meer......!
Wilma Koerts
25-09-17 18:23:45
Onze twee poezen Daan en Dirkje van 1 jaar, hebben hun jaarlijkse inenting, thuis in hun eigen omgeving gehad.
Ze vonden het niet leuk, maar........ uiteraard had het helemaal niet leuk geweest, als ze ook nog uit hun huis, , in een mandje, in de auto, en misschien nog wel een uur in een wachtkamer hadden moeten stressen.

Mark werkt heel rustig, en toen ze eenmaal ingeent, en nagekeken waren, gedroegen ze zich weer alsof er niets gebeurd was.
Anneke van Kuik
14-06-17 17:01:51
Vandaag 14 juni 2017 is onze lieve teckel Saar, van bijna 14 jaar geholpen aan haar gebitje. Vanmorgen kwam Mark haar ophalen, zij kreeg hier al haar slaapprikje en is daarna door hem meegenomen naar de praktijk en om 12.00 uur werd zij weer door Mark thuisgebracht. Wat een lieve dierenarts is hij en hoe relaxed is alles verlopen. Mark is echt een aanrader. In één woord: fantastisch!!
Joke Klene
21-04-17 12:25:57
Zojuist voor het eerst Mark op huisbezoek gehad voor de jaarlijkse prik en controle van mijn jonge kater. Wat een goed idee van hem om het in deze toch onpersoonlijke tijd mogelijk te maken dat zorg om en voor dieren weer op menselijke en toch deskundige wijze kan. Voor mij als fors minder mobiel mens een uitkomst en zeer gewaardeerd. Het onderzoek was degelijk, plezierig en de adviezen/uitleg goed in een plezierig ontspannen sfeer.

Mark, bedankt!
Kerssens
30-03-17 00:53:22
Beste Mark,

Vanaf het moment dat je was geweest om ons oude (16 jaar) Beageltje te bekijken is ze weer gaan eten. Je hebt op de één of andere manier een wonder verricht (zoals altijd). Ze drinkt ook weer meer. Ze is wat fitter en weer super gefocust op eten. Ze heeft één slechte dag gehad. Veel spugen en diarree. Alle spieren weer op slot. We hebben haar op de bank getild en onder haar deken gelegd. De volgende dag was het weer goed, tenminste voor haar doen dan. We hebben voor de bank een opstap voor haar gemaakt waar ze dankbaar gebruik van maakt. Als we "straatje" zeggen staat ze al enthousiast voor de deur. Toch zien we wel dat ze achteruit gaat. Maar voorlopig gaat het goed genoeg. Ik hou je op de hoogte.
Dank voor de super zorg tot nu toe.
Marrie van het Hoge
21-03-17 09:04:17
Bedankt Mark voor alle tijd en zorg die je aan Mohawk de kater van 9 jaar hebt besteed. Gelukkig is alles weer goed gekomen met Mohawk met alle tijd en zorg die we aan hem besteed hebben en met de verschillende medicatie en injecties die je hem moest geven. De eerste dagen waren best spannend omdat hij nergens op reageerde, maar uiteindelijk na een paar dagen sloegen de injecties en medicatie aan. Gelukkig hadden we dagelijks een paar keer contact, helemaal top!
Ik vind het reuze makkelijk dat thuisdierenarts Mark langs komt, geen stress meer met katten in een mandje en wachten in een wachtkamer. Nu zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving en veel relaxter.
claire troost
06-03-17 20:55:35
Bedankt Mark voor je zorg en betrokkenheid!
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze poes Otje. Ze was 18 jaar en liep ineens mank. Mark kwam haar halen en maakte foto's. Ze bleek zware artrose te hebben. Met een speciaal dieet en pijnstillers heeft Mark geprobeerd haar erbovenop te helpen door haar weer te laten bewegen. Maar het wilde niet. Toen ik me zorgen maakte kwam hij kijken naar de voortgang. Tot we uiteindelijk toch moesten beslissen dat de pijn niet opwoog tegen het beperkte plezier dat ze nog kon hebben. We hebben haar hier thuis laten inslapen, wat zowel voor Otje als voor ons heel rustig was. Niks geen gesleep en angst in haar laatste uren.

Wij kunnen ons geen fijnere dierenarts wensen. En mocht er een nieuwe poes komen (ooit) dan is de dierenarts alvast gekozen. Uiteindelijk wil je toch gewoon het beste voor je beest.
Ing Steenbeek
04-03-17 13:57:42
Mark kennen we al heel wat jaartjes. Moest oa onze geliefde bullmastiff Roxy (ruim 10 jaar geleden) in laten slapen. Fijn was dat dat bij ons thuis kon.
Ook onze kat Dikkie Dik was tot zijn 18e een patiënt in de praktijk van Mark.
In deze praktijk vroegen wij altijd naar hem (eerlijk is eerlijk of dierenarts Monique) en ondanks wij ook tevreden zijn met de praktijk zijn we direct voor de thuisdierenarts Mark gegaan. Zoveel vakmanschap en dus vertrouwen in deze dierenarts.
Je kunt nu zelfs je vraag even stellen via een whatsapp en daar maken we dan wel of geen afspraak op.
Super! Dus zoek jij een fijne, betrokken dierenarts die ook nog altijd bij jou thuiskomt zeg ik doen!
Succes Mark met deze bijzondere aan huis praktijk!
wim en ans idzenga
22-02-17 14:27:33
mark , wat een goeie beslissing van je om thuisdierenarts te worden, voor jezelf maar ook voor ons. je kent m misschien nog wel x de jackrussell die een paar jaar geleden zijn achterpoten had bezeerd en is toen geopereerd..
inmiddels van de zomer 16 jaar en hij is een oud baasje met al zijn kwalen het kaarsje gaat langzaam uit hopelijk blijft hij nog even bij ons, als t zover komt we hebben je 06 nr suc6 met alles wat je doet en nog gaat doen, gr wim en ans.
Tonen: 5  10   20