33 berichten op 7 pagina's
Mike Mike van Winsen
30-07-18 07:04:32
Sympathiek, begaan, mijn poes is blij en ik ook ! "Een beller gaat sneller........", wat heet..., zoef en Mark is er !! Dank je wel Mark, helemaal top !
Wendy Barends
15-06-18 15:10:23
Vanmorgen geschrokken van bloed in de urine van mijn hond. Via een goede vriendin bij Mark terecht gekomen, en hij was binnen een paar uur bij mij thuis om mijn lieve Staff te behandelen aan een blaasontsteking. Super hoe snel hij er was om te helpen... Mijn dank is groot, ook namens Rocky bedankt !!
hans en ria tijmes
02-05-18 13:20:49
Wij willen Mark hartelijk danken op de wijze waarop hij onze kat spyki heeft laten inslapen, zo rustig ging onze 17 jarige spyki.Wij hebben spyki naast minous begraven .Ze hebben ons 17 jaar lang veel plezier en liefde gegeven en het is heel stil in huis.Mark nogmaals dank je wel.
Linda Scholten
21-04-18 13:17:41
Ik vind Mark zoiezo een goede dierenarts die niet zomaar wil verdienen of van alles wil aansmeren, Hij denkt logisch en niet te moeilijk na waardoor veel dingen vaak weer heel goed te verklaren zijn.
Deze man heeft zich vandaag bij mij zoiezo bewezen wat hem onderscheid van de rest.
Hij kwam spontaan even langs bij mijn paardje uit zich zelf om mijn medicijnen langs te brengen. Hij zou ze per post versturen,maar hoe een goede service is dit! (Woon namelijk best een stukje verder)waar je niet perongeluk even langs komt.
Dit waardeer ik enorm Mark! Bij mij kan je niet meer stuk :-)
Henny Punt
05-03-18 21:07:13
Voor het eerst kennis gemaakt met Mark nadat hij langs kwam om mijn zieke kat van een blaasontsteking af te helpen. Een prima oplossing om de arts thuis te laten komen. Heerlijk om geen nerveuze kat in een kattenmand te moeten stoppen en geen lange wachttijd in de wachtkamer. En heel belangrijk: een vriendelijke en deskundige dierenarts!Tonen: 5  10   20